DR

O nas|Kontakt|Pomoc|Regulamin
Facebook
Podziel się opinią


WYBIERZ LUB ZNAJDŹ PORADY

Ściąga

Zobacz ściągawki

Porady

Miksologia

Encyklopedia

Sprawdź encyklopedię

Wybierz po alfabecie:
A B C D E F G H IJ  K L M N O P Q R  S T U V W X Y Z dr

Nabuzowany, galaretkowy arbuz

♥ Dodaj do ulubionych

drink z wódką
Macey Foronda/BuzzFeed

Cieszymy się jak dzieci na to, że wreszcie zawitało do nas lato! Zatem prezentujemy idealny sposób, żeby to piękne wydarzenie uczcić. Oto przepis na galaretki z alkoholem w arbuzie: 

1. Wydrąż połówkę arbuza. 

2. W oddzielnym naczyniu zmieszaj zawartość 2 opakowań dowolnej galaretki smakowej z 4 szklankami wody.

3. Gdy galaretka ostygnie, dolej szklankę wódki i dokładnie wymieszaj. 

4. Przelej galaretkową miksturę do wydrążonej połówki arbuza. 

5. Wstaw arbuz do lodówki na ok. 4 godziny aż stężeje. 

6. Ostrym nożem przekrój arbuza na plastry. 

Smacznego! ;) 


Macey Foronda/BuzzFeed

*Proporcje mogą się zmieniać, w zależności od wielkości arbuza. Nasz był całkiem spory.

Mójbar.pl Copyright 2013 O nas | Kontakt | Pomoc | Regulamin

Witaj w swoim barze!





Wpisz datę urodzenia . .
Wpisz nazwę miasta
Proszę wypełnić wszystkie pola
Prezentowane materiały zawierają treści przeznaczone tylko dla osób pełnoletnich.
Niniejszym oświadczam, że zapoznałem się z Regulaminem serwisu Mójbar.pl, wyrażam zgodę na postanowienia Regulaminu oraz zobowiązuję się do nienaruszania postanowień Regulaminu.
Ta witryna internetowa korzysta z plików cookie. Wypełniając powyższy formularz, użytkownik akceptuje politykę dotyczącą prywatności oraz plików cookie witryny internetowej. Aby dowiedzieć się więcej, zapoznaj się z polityką prywatności i plików cookie.