O mnie
Don't chase anything but drinks and dreams.
Sortuj: po dacie | po nazwie
Własne Przepisy
Bitter Cherry
Słodkie, kwaśne, gorzkie - fantastyczne na imprezy w ogródku i nie tylko;) ...
Więcej
Sortuj: po dacie | po nazwie
Ulubione przepisy
APRIL SHOWER
Dystyngowany....
Więcej
MARTINI
W aspekcie psychologicznym, najtrudniejszy koktajl do przygotowania....
Więcej
GIBSON
Może nie dla każdego ale trzeba spróbować....
Więcej
Sortuj: po dacie | po nazwie
Ulubione Artykuły
Kim jest Bloody Mary
Najlepiej się ją pije w niedziele, ale w pozostałe dni tygodnia smakuje równie znakomicie. ...
Więcej
Aromatyzowanie tytoniem
Ostatnimi czasy do barów powrócił pewien trend, który u nas wywołuje raczej mieszane uczucia. A Wy co sądzicie w tej kwesti?...
Więcej
Hybrydy alkoholowe
Producenci whisky, podobnie jak producenci innych alkoholi, szukają możliwości pozyskania nowego elektoratu. Podobnie jak inni ...
Więcej
Infuzowanie
Nadaj nowy aromat mocniejszym alkoholom ze swojego baru. ...
Więcej
Szablowanie
Na szczęście nie potrzebujemy do tego szabli, wystarczy kieliszek do szampana. A zresztą przekonajcie się sami!...
Więcej
Spowiedź barmanki
Zaprosiliśmy do rozmowy Nicole Kot - szefową baru w restauracji Akademia i brand ambasador marki Cointreau. Tematem są kobiety,...
Więcej
Sortuj: po dacie | po nazwie
Obserwowani
Użytkownik nie ma subskrypcji
Sortuj: po dacie | po nazwie
Obserwatorzy
Użytkownik nie ma obserwatorów