MójBar - 4807
DR

O nas|Kontakt|Pomoc|Regulamin
Facebook
Podziel siÄ™ opiniÄ…
O mnie

Na Lato w tygodniu funkcjonuje jako restauracja oraz koktajl bar, a weekendy transformuje się w jeden z popularniejszych klubów w Warszawie. Zapraszamy na Rozbrat 44a, warszawskie Powiśle. Facebook: https://facebook.com/NaLato44

Na Lato

Warszawa

Obserwuj
Obserwatorów: 0
Sortuj: po dacie | po nazwie

WÅ‚asne Przepisy

Blue Fizz

Blue Fizz to idealna propozycja na letnie, upalne dnie i wieczory. Ta wielce owocowa i wybitnie orze...Więcej

Cuban Fizz

Cuba Fizz to alternatywa dla ludzi lubiących owocowo-wytrawne smaki. Ten koktajl orzeźwi Was i lek...Więcej

Old Cherry

Wariacja na temat jednego z najstarszych koktajli na Å›wiecie. Z pewnoÅ›ciÄ… zadowoli wszystkich miÅ...WiÄ™cej

Rum Cake

Idealny koktajl dla miłośników ciast i deserów. Rum Cake to świetne połączenie starzonego ru...Więcej

White Rosemary

White Rosemary to propozycja dla wielbicieli ginu. Biała czekolada nadaje mu delikatności oraz sub...Więcej

ZÅ‚oty Mandaryn

Złoty Mandaryn to pozycja dla miłośników wielu smaków, które są wyczuwalne w tej recepturze. ...Więcej
Sortuj: po dacie | po nazwie

Ulubione przepisy

Użytkownik nie ma ulubionych przepisów

Sortuj: po dacie | po nazwie

Ulubione Artykuły

Użytkownik nie ma ulubionych artykułów

Sortuj: po dacie | po nazwie

Obserwowani

Użytkownik nie ma subskrypcji

Sortuj: po dacie | po nazwie

Obserwatorzy

Dawid

...

Zuzanna

...
Mójbar.pl Copyright 2013 O nas | Kontakt | Pomoc | Regulamin

Witaj w swoim barze!





Wpisz datÄ™ urodzenia . .
Wpisz nazwÄ™ miasta
Proszę wypełnić wszystkie pola
Prezentowane materiały zawierają treści przeznaczone tylko dla osób pełnoletnich.
Niniejszym oświadczam, że zapoznałem się z Regulaminem serwisu Mójbar.pl, wyrażam zgodę na postanowienia Regulaminu oraz zobowiązuję się do nienaruszania postanowień Regulaminu.
Ta witryna internetowa korzysta z plików cookie. Wypełniając powyższy formularz, użytkownik akceptuje politykę dotyczącą prywatności oraz plików cookie witryny internetowej. Aby dowiedzieć się więcej, zapoznaj się z polityką prywatności i plików cookie.