DR

O nas|Kontakt|Pomoc|Regulamin
Facebook
Podziel się opinią
< Powrót

FRENCH SPRING PUNCH

Składniki

Zaloguj się, aby sprawdzić, czy masz w swoim barku potrzebne składniki
cognac - 40ml
champagne - 80ml
likier truskawkowy - 10ml
cytryna sok - 10ml
syrop cukrowy - 10ml

Wyślij recepturę mailem

Zobacz również

Opis

Poncz z bąbelkami.

Sposób przygotowania

Wstrząśnij składniki w szejkerze i odcedź bez lodu do schłodzonego kieliszka
Uwagi: szampana wlej na końcu
Dekoracja: truskawka

Video

Brak Video

Komentarze (1)

Zaloguj
Zosia 2014-11-19 22:55:10
Myślałam, że koniak i szampan to oddzielnie, ale jest OK.
Mójbar.pl Copyright 2013 O nas | Kontakt | Pomoc | Regulamin

Witaj w swoim barze!





Wpisz datę urodzenia . .
Wpisz nazwę miasta
Proszę wypełnić wszystkie pola
Prezentowane materiały zawierają treści przeznaczone tylko dla osób pełnoletnich.
Niniejszym oświadczam, że zapoznałem się z Regulaminem serwisu Mójbar.pl, wyrażam zgodę na postanowienia Regulaminu oraz zobowiązuję się do nienaruszania postanowień Regulaminu.
Ta witryna internetowa korzysta z plików cookie. Wypełniając powyższy formularz, użytkownik akceptuje politykę dotyczącą prywatności oraz plików cookie witryny internetowej. Aby dowiedzieć się więcej, zapoznaj się z polityką prywatności i plików cookie.