DR

O nas|Kontakt|Pomoc|Regulamin
Facebook
Podziel się opinią
< Powrót

B 55

Opis

B 52 z kopem Absyntu.

Sposób przygotowania

Delikatnie ułóż warstwy
Uwagi: W kolejności likier kawowy, irish cream, absynt

Video

Brak Video

Komentarze (0)

Zaloguj
Komentarzy Brak!
Mójbar.pl Copyright 2013 O nas | Kontakt | Pomoc | Regulamin

Witaj w swoim barze!





Wpisz datę urodzenia . .
Wpisz nazwę miasta
Proszę wypełnić wszystkie pola
Prezentowane materiały zawierają treści przeznaczone tylko dla osób pełnoletnich.
Niniejszym oświadczam, że zapoznałem się z Regulaminem serwisu Mójbar.pl, wyrażam zgodę na postanowienia Regulaminu oraz zobowiązuję się do nienaruszania postanowień Regulaminu.
Ta witryna internetowa korzysta z plików cookie. Wypełniając powyższy formularz, użytkownik akceptuje politykę dotyczącą prywatności oraz plików cookie witryny internetowej. Aby dowiedzieć się więcej, zapoznaj się z polityką prywatności i plików cookie.